contact

Business Intelligence

Valódi hozzáadott értékű, kulcsrakész dobozos
és egyedi fejlesztésű BI megoldásokat szállítunk.

Termékeink és szolgáltatásaink gyors áttekintése

  • Business Intelligence stratégia
  • Adattárház építés
  • BusinessObjects fejlesztések
  • BusinessObjects oktatások
  • BusinessObjects támogatás

Understand

Gyors és hatékony döntéseket csak olyan vállalkozások tudnak hozni, amelyek tudatosan információkká alakítják a rendelkezésükre álló adataikat.
A hatékony üzleti intelligencia megoldások bevezetése, a fenntartható fejlődéshez szükséges informatikai, személyi, szervezeti és folyamati infrastruktúra kialakítása olyan komplex feladat, amelyhez szakmai hozzáértés mellett, a vevő és szállító oldali tapasztalatokon túl stratégiai szemléletmódra is szükség van. Minden esetben igyekszünk ügyfeleink kihívásainak és elvárásainak megértésén túl a kiváltó okokat és a látens igényeket is felderíteni, így megoldásainkat mindig holisztikus szemlélettel alakítjuk ki.

Go beyond

Az üzleti intelligencia vagyis az adatok információvá alakítása egy vállalat minden olyan területén kritikus lehet, ahol az információk alapján döntéseket kell hozni. Az adott helyzethez igazítva mi a gyors, 3-6 hónapon belüli kézzelfogható eredmények elérésére törekszünk.
Ennek érdekében az adott funkcionális területhez, iparághoz vagy technológiához értő szakértőink állnak rendelkezésre. 
A gyors mérhető eredmények mellett kiemelt szempont a hosszú távú fenntarthatóság és hatékony működtetés,
így mindig az ügyfeleink igényeihez leginkább illeszkedő megoldást választjuk.

Deliver

A megvalósítást a kezdetektől a kulcsrakész rendszer átadásáig elvégezzük, ezzel valódi, mérhető és hosszú távon fenntartható versenyelőnyt biztosítunk ügyfeleinknek. Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk bevezetett rendszer maximálisan illeszkedjen ügyfelünk környezetébe, architektúrájába.

„Egyik nagyvállalati ügyfelünknél korábban egy-egy statisztika előállítása 2-3 napot is igénybe vett az eltérő adatforrások miatt. A bevezetett BI megoldással ez az időszükséglet néhány percre csökkent.”

Professzionális tanácsadás

100+ év szakmai tapasztalat


50+ sikeres projekt


30+ elégedett ügyfél

Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk hazai és nemzetközi nagyvállalatok, intézmények fejlett üzleti intelligencia megoldásainak bevezetésében, továbbfejlesztésében és üzemeltetésében. Minden esetben olyan testreszabott megvalósítást ajánlunk ügyfeleinknek, amely hatékony ráfordítással gyors megtérülést biztosít. Minderre garancia csapatunk szakmai felkészültsége és Magyarországon egyedülállóan különleges felhalmozott tapasztalati tőkéje.

Referenciáink