Rólunk mondták

A Mortoff cégcsoport fejlesztői és tesztelői hatékonyan támogatják cégünket a kritikus helyzetekben.
Rugalmas hozzáállásuknak köszönhetően szinte azonnal képesek reagálni a legspeciálisabb iparági igényekre is.

A különböző projekteken dolgozó szakértők precíz és felelősségteljes munkájának köszönhetően igazi partnerre leltünk, melyre hosszú távon is számítunk

Demény Alpár Attila,

Head of department Diagnostic Tools and PC- Software / Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A Mortoff cégcsoport webes alkalmazásokat fejlesztett cégünknek. Rendkívül kedvező benyomást tett ránk, mivel rugalmasan kezelték a folyamatosan változó üzleti igényeket és megbízhatóan tartották a már eleve szoros határidőket. 
Leginkább a proaktivitásukat tudjuk kiemelni, amivel a felmerülő problémák elé mentek és nem várták meg azok teljes kialakulását. Komoly műszaki problémákra is gyorsan tudtak egyszerű megoldást találni, ami szakmai tapasztalatukat dícséri. Jószívvel tudjuk ajánlani, megbízható partner.

Péger Zoltán,

IT vezető / Rail Cargo Hungaria Zrt.

A Mortoff cégcsoporttal több éve dolgozunk együtt különböző fejlesztési projekteken. Az UNION Biztosító számára fontos, hogy folyamatosan biztosítani tudja versenyelőnyét az innováció, valamint a rugalmas ügyfél- és partnerkiszolgálás terén. Eddigi együttműködésünk során a cégcsoport szakemberei pontosan megértették igényeinket és igazodtak azokhoz.

Többéves szakmai tapasztalatukra támaszkodva sok esetben már az igények megfogalmazásánál segítették a munkánkat. Közös projektjeinkben hatékony együttműködés és korrekt partneri kapcsolat alakult ki. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőbeni projektjeinkben is az eddig megszokott minőséget kapjuk, így mi is bátran nézünk a jövő kihívásaival szembe.

Szegi Lajos,

Informatikai Igazgató / UNION Biztosító

A Mortoff cégcsoport munkatársai több jelentős projektünkben működtek közre, szakmai hozzáértésüket, elkötelezettségüket és iparági tapasztalatukat bizonyítva.

Az általuk elvégzett munka minden esetben megfelelt az Ügyfeleink és a HP által rögzített magas minőségi követelményeknek, 
mindemellett gyorsan és rugalmasan alkalmazkodtak a változó üzleti igényekhez.

A Mortoff-ban egy olyan megbízható partnert ismertem meg, 
akit bátran ajánlok bármely felhasználónak informatikai projektjeik megvalósításához.

 

Mezei Ferenc,

Szolgáltatás vezető / HP - Alkalmazás Szolgáltatások Üzletág