cover

Iparági megoldások

Finance
Finance

A Mortoffban dolgozó szakértők több éves tapasztalattal rendelkeznek pénzügyi területen. Ezt a tudást hasznosítjuk pénzintézeti (bank, biztosító) ügyfeleiknél.

Bővebben
Industry
Industry

A termelőipar szereplőinek nincs könnyű dolguk. A területen tevékenykedő vállalatok száma olyan nagy, hogy a versenyképesség megőrzésének érdekében állandó folyamat- és költségoptimalizációra van szükség. Ám az erőforrások sok esetben nem elegendők a piac által diktált tempó tartásához.

Bővebben
Enterprise
Enterprise

Az Enterprise piac területén is jelentős tapasztalattal tudjuk segíteni a cégeket a folyamatosan változó kihívásokkal szemben.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!
Cikkünk a Műszaki Magazin oldalán!

Az európai, azon belül magyarországi Ipar 4.0 forradalom egyik sarokköve az üzemeken belüli helyzetmeghatározó rendszerek kiépítése, azonban a felmerülő környezeti, informatikai, integrációs, adatbiztonsági problémák miatt csak alapos tervezéssel kezdhetünk bele a bevezetésébe. Hogyan álljunk neki?

Elolvasom!
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.