cover

Szolgáltatásaink

Szoftverfejlesztés, tesztelés és tanácsadás

Fejlesztés
Fejlesztés

Cégünk „ügyfélkész” erőforrásokkal és tudásbázissal dolgozik annak érdekében, hogy a kijelölt fejlesztési projekt magas színvonalon, precízen, határidőn belül és sikeresen kerüljön lezárásra.

Bővebben
Tesztelés
Tesztelés

Képzett szakembereink rendelkeznek a teszteszközök széles körű ismeretével, ellenőrzik a fejlesztési folyamat végeredményét, agilisan a projekthez igazítják a tesztelési módszereket, azonnal alkalmazható komplett megoldást szállítanak. Megbízható, stabil eredmények, tökéletesen működő, ellenőrzött rendszerek – ezt kínálja a Mortoff.

Bővebben
Business Intelligence
Business Intelligence

Modern technológiák: alkalmazások, eszközök, gyakorlatok, amelyek egyre pontosabb előrejelzésekkel szolgálnak, s amelyek segítenek a még precízebb, még pontosabb üzleti döntések meghozatalában.

Bővebben
Tanácsadás
Tanácsadás

Minden vállalat működése kihívásokkal teli, felesleges és túlkomplikált folyamatok rontják a hatékonyságot. Ezzel emberi és üzleti erőforrásokat kötve le, amiket megfelelő optimalizálás és folyamatmenedzsment által inkább az üzleti célok jobb elérésére lehet fordítani.

Bővebben
IT Outsourcing / Nearshore
IT Outsourcing / Nearshore

Csapatunk több, mint 15 éve biztosít szolgáltatásokat, megoldásokat ügyfeleink számára. Az outsourcing, azaz a kiszervezés fő jellemzői, hogy flexibilis, skálázható, transzparens és költséghatékony – éppen ezért számos területen alkalmazható, kényelmes, gyors és kifizetődő megoldást nyújt a cégeknek az erőforrás igények kielégítése érdekében. A nearshore egy klasszikus win-win szituáció, azaz mindenki számára előnyös megoldás. Külsős szakemberek bevonását jelenti egy cég működésébe, jellemzően az IT-területén, de természetesen más munkafolyamatok terén is van lehetőség az ilyen jellegű kapcsolódásra.

Bővebben
Megoldásaink
Megoldásaink

Cégünk több mint másfél évtizedes története alatt mindig igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni az egyéni megoldásokra. Törekedtünk rá, hogy ügyfeleink saját, akár speciális igényeinek megoldásával járulhassunk hozzá a sikerhez.

Bővebben
0
Munkatárs
0+
Év tapasztalat
0+
Projekt
0+
Elégedett ügyfél
0
Iroda

Elérhetőségeink

Kérdése van? Munkatársaink rendelkezésére állnak!

Kollégáinkkal az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Küldjön üzenetet!
A kérdéseit vagy észrevételeit e-mailben is elküldheti. Kollégáink az Ön által megadott e-mail címre válaszolnak, így kérjük ellenőrizze a megadott e-mail cím helyességét! Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb válaszoljunk. Köszönjük a türelmét!
Az ember a Smart Factory Connaction mögött: Bóna Péter, Com-Forth Kft.
Az ember a Smart Factory Connaction mögött: Bóna Péter, Com-Forth Kft.

Tizedik éve szervezi meg a Smart Factory Connaction konferenciát, de sosem érdekelte, hogy maga az esemény profitábilis legyen. Számára mindig is fontosabb volt, hogy valódi fórumot biztosítson a gyártóknak, és a vendégei azért látogassák évről évre a rendezvényt, mert ott releváns tapasztalatmegosztás történik. Bóna Péter, a Com-Forth Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

Meghallgatom
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.